Dealer verkoop informatie

KV 0 A 1 A P 0 A 1 A 254 S
KV SE EPXL 260 S
i
Kaya 260 Swan
Kaya 260 Swan
Kuvio
Schakelement poef 160 & element poef XL 145

Actueel

Kennisbank

Onze collectie

De collectie van EYYE bestaat uit banken, fauteuils en accessoires. Onze focus ligt op banken en fauteuils.

We willen designliefhebbers blij maken met hoogwaardige zitmeubels waar ze jarenlang plezier van hebben. Wij bieden hen bewust een compacte en overzichtelijke collectie, waarin alles op elkaar is afgestemd. Dat maakt kiezen niet alleen leuk en makkelijk, maar ook veilig.

Meer over ons concept

DL 1 A EP 622 S
Banken
Fauteuils
JU 3720 P
Juno
Een ranke, open fauteuil met een luchtig karakter
Bekijk meer
PU 3711 P1
Puuro
Een klassieke oorfauteuil met de uitstraling van nu
Bekijk meer
Accessoires
KI MC P 1
Kivi
Multi-inzetbaar dankzij een veelheid aan vormen
Bekijk meer
KU MC P1
Kub
Afgeleid van kubus – en je ziet meteen waarom
Bekijk meer

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het bestellen van losse metrages stof of leer?

Het is mogelijk om losse metrages stof te bestellen. Om kleurverschil te vermijden, verzoeken wij om de losse metrages stof gelijktijdig met het meubel te bestellen. De losse metrages leveren we met het meubilair mee en worden op 10cm nauwkeurig afgerond. Bekijk hier de prijslijst voor de losse metrages.

Leer kan niet los besteld worden.

Is er een showroom voor consumenten?

Wij hebben sinds januari 2024 onze eigen showroom opgesteld voor consumenten. Voor meer informatie over het bezoeken van onze showroom vindt u hier. 

Verwerken jullie ingezonden stoffen op jullie meubels?

Wij verwerken geen ingezonden stoffen. Wij produceren alle meubels volgens een uniek productieproces. In dit productieproces werken we met de modernste technieken en met door ons geselecteerde kwaliteitsmaterialen die lang mooi blijven. We selecteren hiervoor de beste leveranciers en ontwikkelen alles in eigen beheer.

We accepteren geen andere kleuren van een stof- of leersoort die de leverancier wel, maar wij niet in collectie hebben. Wanneer we toch een uitzondering toelaten dan vermelden we dit in de prijslijst.

Kun je een kleur Ploegwool kiezen die niet in collectie zit?

Tegen meerprijs zijn alle kleurvarianten Ploegwool op onze EYYE modellen te stofferen. Dit betreft een meerprijs per product voor de kleuren Ploegwool die buiten de standaard EYYE collectie vallen. Op de website van de De Ploeg vindt je de volledige collectie Ploegwool.

Bekijk hier de meerprijs Ploegwool per product

Zijn meubels te bestellen zonder EYYE Label?

Het is mogelijk om onze meubels zonder EYYE label te laten leveren. Je dient dit op de order aan te vragen. Hiervoor berekenen we per order € 100,- handlingskosten (inkoop excl. BTW). Dit is alleen mogelijk bij consumentenorders.

Is de stofrichting op een element aan te passen?

Het is alleen mogelijk om de standaard stofrichting van een poef en modulair element aan te passen. Je dient dit op de order aan te vragen. Hiervoor berekenen we per order € 200,- handlingkosten (inkoop excl. BTW)

Kunnen er andere poten onder een meubel geplaatst worden?

Er zijn meerdere redenen waarom de poten van onze banken niet uitwisselbaar zijn.

  • Gezien de constructie van de bank is het niet mogelijk om de poten van de banken onderling uit te wisselen. De rompen van de banken zijn anders geconstrueerd, waardoor er een kans is dat het hout gaat kraken.
  • De verschillende poten hebben een verschillende hoogte. Met het verwisselen van de poten wijzig je dus automatisch ook de zithoogte.
  • Alle poten hebben een andere bevestiging, waardoor ze niet uitwisselbaar zijn.
Hoe werkt een nabestelling?

Bij een nabestelling in eenzelfde kleur schuilt altijd het gevaar dat er kleurverschil is in het meubel dat al eerder besteld is. Wanneer u een nabestelling plaatst, is het belangrijk duidelijk bij de order aan te geven dat het een nabestelling betreft. Alleen dan kunnen we het kleurverschil zo veel mogelijk voorkomen/beperken. Houd er rekening mee dat er door een nabestelling hoogteverschil tussen het bestaande en het nieuwe element kan ontstaan doordat het bestaande elementen al in gebruik is genomen.

Nabestelling in stof
Bij een nabestelling in stof sturen wij een productiestalen naar de consument. Wanneer de consument akkoord heeft gegeven, produceren wij het meubel uit de desbetreffende rol stof.

Nabestelling in leer
Helaas kunnen we voor een nabestelling van leren meubels geen productiestalen sturen. Hierdoor kan er een kleurverschil zijn tussen meubels die op een verschillend moment zijn besteld.

Nabestelling in hout of kurk
Helaas kunnen we voor een nabestelling van meubels met hout of kurk geen productiestalen sturen. Er kan een kleurverschil zijn tussen meubels met hout of kurk die op verschillende momenten besteld en geleverd zijn.

Jouw
stalen