EYYE website
Laatste update: 1 april 2023
Laatste update: 1 april 2023

Dealer verkoop informatie

Goedenacht,

Op deze pagina vindt u alle informatie die u helpt om onze EYYE meubels zo goed mogelijk te kunnen verkopen.

Voor vragen die op deze pagina niet beantwoord worden belt u ons op +31 (0)416 700 268, stuur een e-mail of neem contact op met uw Account Manager.

Dura Lounge element poef 205 links, 3-zits 1-arm rechts
Stof Milton Elegant 622 Spirit I Poten in kleur Ivy
Kivi poef
Kivi Rock stof Bosa 826 April I Kivi Pebble stof Synergy LDS32 Affix I Kivi Comma stof Bosa 812 Powder I Kivi Triangle stof Bosa 810 stone I Kivi Comma stof Ploegwool 04 Peppermint
Dura 4-zits
Stof Bosa 810 Stone I Poten in kleur Dark
Juno Fauteuil
Leer Loxton 3706 Glacier I Onderstel in kleur Aluminium
Etcetera Bank 5-zits
Stof vesper 399 Dew I poten in kleur Ivy
Cella bank
Stof Amaro 362 Salt

Uitgelicht

Hier vindt u de meest belangrijke of laatste updates met betrekking tot onze collectie:

Heb je een vraag naar aanleiding van deze update?

Stuur een e-mail

Veelgestelde vragen

Het is mogelijk om losse metrages stof te bestellen. Om kleurverschil te vermijden, verzoeken wij om de losse metrages stof gelijktijdig met het meubel te bestellen. De losse metrages leveren we met het meubilair mee en worden op 10cm nauwkeurig afgerond. Bekijk hier de prijslijst voor de losse metrages.

Leer kan niet los besteld worden.

Wij hebben geen eigen showroom voor consumenten. Wij verwijzen consumenten altijd door naar onze geselecteerde verkoopadressen voor een goed advies en service tijdens en na de aankoop.

Wij verwerken geen ingezonden stoffen. Wij produceren alle meubels volgens een uniek productieproces. In dit productieproces werken we met de modernste technieken en met door ons geselecteerde kwaliteitsmaterialen die lang mooi blijven. We selecteren hiervoor de beste leveranciers en ontwikkelen alles in eigen beheer.

We accepteren geen andere kleuren van een stof- of leersoort die de leverancier wel, maar wij niet in collectie hebben. Wanneer we toch een uitzondering toelaten dan vermelden we dit in de prijslijst.

Tegen meerprijs zijn alle kleurvarianten Ploegwool op onze EYYE modellen te stofferen. Dit betreft een meerprijs per product voor de kleuren Ploegwool die buiten de standaard EYYE collectie vallen. Op de website van de De Ploeg vindt je de volledige collectie Ploegwool.

Bekijk hier de meerprijs Ploegwool per product

Het is mogelijk om onze meubels zonder EYYE label te laten leveren. Je dient dit op de order aan te vragen. Hiervoor berekenen we per order € 100,- handlingskosten (inkoop excl. BTW). Dit is alleen mogelijk bij consumentenorders.

Het is alleen mogelijk om de standaard stofrichting van een poef aan te passen. Je dient dit op de order aan te vragen. Hiervoor berekenen we per order € 200,- handlingkosten (inkoop excl. BTW)

Er zijn meerdere redenen waarom de poten van onze banken niet uitwisselbaar zijn.

  • Gezien de constructie van de bank is het niet mogelijk om de poten van de banken onderling uit te wisselen. De rompen van de banken zijn anders geconstrueerd, waardoor er een kans is dat het hout gaat kraken.
  • De verschillende poten hebben een verschillende hoogte. Met het verwisselen van de poten wijzig je dus automatisch ook de zithoogte.
  • Alle poten hebben een andere bevestiging, waardoor ze niet uitwisselbaar zijn.

Bij een nabestelling in eenzelfde kleur schuilt altijd het gevaar dat er kleurverschil is in het meubel dat al eerder besteld is. Wanneer u een nabestelling plaatst, is het belangrijk duidelijk bij de order aan te geven dat het een nabestelling betreft. Alleen dan kunnen we het kleurverschil zo veel mogelijk voorkomen/beperken. Houd er rekening mee dat er door een nabestelling hoogteverschil tussen het bestaande en het nieuwe element kan ontstaan doordat het bestaande elementen al in gebruik is genomen.

Nabestelling in stof

Bij een nabestelling in stof sturen wij een productiestalen naar de consument. Wanneer de consument akkoord heeft gegeven, produceren wij het meubel uit de desbetreffende rol stof.

Nabestelling in leer

Helaas kunnen we voor een nabestelling van leren meubels geen productiestalen sturen. Hierdoor kan er een kleurverschil zijn tussen meubels die op een verschillend moment zijn besteld.

Nabestelling in hout of kurk

Helaas kunnen we voor een nabestelling van meubels met hout of kurk geen productiestalen sturen. Er kan een kleurverschil zijn tussen meubels met hout of kurk die op verschillende momenten besteld en geleverd zijn.