Aanmelden service

EYYE is onderdeel van Dutch Quality Group, waardoor je verzekerd bent van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en modernste technieken. Mocht er toch iets niet helemaal in orde zijn, dan horen wij dat graag.

Je kunt altijd bij ons terecht met alle vragen en/of opmerkingen over jouw EYYE meubels. Dat geldt uiteraard ook als je jouw meubels al in huis hebt. De garantie op jouw meubels loopt rechtstreeks via ons. Die verantwoordelijkheid ligt dus niet bij het verkooppunt. Je kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met ons (zonder tussenkomst van jouw verkooppunt) om eventuele serviceverzoeken af te handelen of om jouw vraag te stellen. Zo zorgen wij ervoor dat je snel duidelijkheid hebt.

Formulier

Meld via onderstaand formulier je service aan. Om je aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen, vragen we om een foto van het totale meubel, een detailfoto toegespitst op jouw vraag en een foto van de originele factuur toe te voegen.

Productgegevens

Aankoopgegevens

Omschrijving en foto's

Maak een foto van het totale meubel en een detailfoto toegespitst op jouw vraag. Meerdere foto's mag, maar niet meer dan 5.