Cella hoekopstelling, ontwerp Studio Tom Dissel voor EYYE

Zekerheid

EYYE is onderdeel van Dutch Quality Group, waardoor je verzekerd bent van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en modernste technieken. Mocht er toch iets niet helemaal in orde zijn, dan horen wij dat graag.

 

Je kunt altijd bij ons terecht met alle vragen en/of opmerkingen over jouw EYYE meubels. Dat geldt uiteraard ook als je jouw meubels al in huis hebt. De garantie op jouw meubels loopt rechtstreeks via ons. Die verantwoordelijkheid ligt dus niet bij het verkooppunt. Je kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met ons (zonder tussenkomst van jouw verkooppunt) om eventuele serviceverzoeken af te handelen of om jouw vraag te stellen. Zo zorgen wij ervoor dat je snel duidelijkheid hebt. 

Door middel van het onderstaande formulier kan je je aanmelden voor service omtrent het door jou aangekochte meubelstuk van EYYE. We nemen binnen een aantal (werk)dagen contact met je op. 

Aanmelden service

Als je niet tevreden bent over het geleverde EYYE meubel, kan je via dit formulier contact met ons opnemen. Wij verzoeken je vriendelijk om zoveel mogelijk van onderstaande velden in te vullen, zodat wij jouw serviceverzoek zo compleet mogelijk in behandeling kunnen nemen en je zo snel mogelijk een reactie kunnen geven. Bij voorbaat dank.

Afbeeldingen uploaden U kunt maximaal 5 afbeeldingen uploaden in de bestandsformaten: JPG, PNG, GIF en TIFF