Juno fauteuil

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof en leer

Verkrijgbaar in stof
Vanaf € 1299
Verkrijgbaar in leer
Vanaf € 1549
Verkrijgbaar met poef
Vanaf € 2048

Karakter

Dankzij zijn luchtige karakter past deze ranke, open fauteuil in elk interieur. Doordat Juno geen armleuningen heeft, sluit de vormgeving mooi aan bij de overige meubels in huis.

Opvallend detail is het frame dat aan de zijkant bewust in het zicht is gelaten en de vloeiende vorm van de fauteuil benadrukt. Naast mooi is de vlakverdeling van de zitting ook functioneel: deze geeft ondersteuning aan het hele lichaam.

Marike Andeweg over Juno

Het metalen frame bepaalt de lijn van de stoel. Het geeft het ontwerp een eigen karakter: de glooiende lijn ervan loopt door in de zitkuip, wat de fauteuil heel uitnodigend maakt. Dit effect wordt versterkt doordat het frame geborsteld is, wat zachter oogt, en prachtig bekleed is – met precies de juiste bolling en het juiste aantal stiknaden. Daaruit blijkt het vakmanschap van EYYE. Het resultaat is verfijnd, vriendelijk en comfortabel, typisch Juno.

'Juno zit uitermate comfortabel en het ontwerp heeft een open, luchtig uiterlijk.'
Marike Andeweg

Kies je bekleding

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen

Stoffen

Senna

Bulan

Noplin

Myra

Nive

Amaro

Milton

Zaragoza

CrissCross

Amdal

Ploegwool

Synergy

Leersoorten

Alea

Loxton

Cera

Cabo

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Kies maximaal 3 stalen

Stoffen

Leersoorten

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden