Etcetera bank

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof en leer

Bank
Vanaf € 1949
Hoekopstelling met 2x 1-arm
Vanaf € 3565
1-arm met element poef
Vanaf € 3935
Poef
Vanaf € 759

Uitgebalanceerd

Het ruimtelijke effect van Etcetera wordt versterkt doordat de bank hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de bank een andere uitstraling krijgt. Slim is de subtiele bolling van de armen, zodat je daar comfortabel tegenaan kunt leunen zonder dat je een kussen nodig hebt. Hierdoor blijft een extra breed zitgedeelte over, wat samen met de zitdiepte van 89 cm, bank Etcetera heel comfortabel maakt.

Etcetera Bank 1-arm & Element Poef
Etcetera Bank 1-arm & Element Poef
Stof Senna 410 Morning I Poten in kleur Ivy
Etcetera 3-zits 1-arm rechts & element poef 210 links
Etcetera 3-zits 1-arm rechts & element poef 210 links
Stof Senna 410 Morning | Poten in kleur Coal
Etcetera Bank 5-zits
Etcetera Bank 5-zits
Stof vesper 399 Dew I poten in kleur Ivy
Etcetera 4-zits bank
Etcetera 4-zits bank
Leer Cera 2370 Canyon | Poten in kleur Dark | Juno fauteuil leer Loxton 3720 Desert | Frame in kleur Dark
Etcetera 4-zits 1-arm & element poef 255
Etcetera 4-zits 1-arm & element poef 255
Stof Senna 416 Teak | Poten in kleur Dark | Juno fauteuil stof Zaragoza 017 Midnight | Frame in kleur Stainless
Etcetera 4-zits 1-arm
Etcetera 4-zits 1-arm
Stof Senna 416 Teak | Poten in kleur Dark
Etcetera 4-zits bank
Etcetera 4-zits bank
Leer Cera 2370 Canyon | Poten in kleur Dark | Juno fauteuil leer Loxton 3720 Desert | Frame in kleur Dark

De juiste opstelling

Een elementenbank (ook wel modulaire bank) is een bank die geheel naar eigen wens is samen te stellen. De bank bestaat uit elementen in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Door de vlakke zitting kunnen alle elementen tegen elkaar geplaatst worden.

Kies voor een rechte bank, een hoekopstelling of een royale U-vorm. En wil je een keer wat afwisseling, dan koppel je de elementen moeiteloos anders of zet je ze juist los in de ruimte.

Varieer met verschillende rugkussens

Met Etcetera rugkussens is het mogelijk jouw bank naar wens te personaliseren. Etcetera Rugkussens zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar. Voor een luchtig effect kies je voor wat ruimte tussen de kussens, voor een steviger uiterlijk laat je ze op elkaar aansluiten.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw keuze. Het bepaalt de uitstraling van het meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wil je onze materialen voelen en de kleuren bij je thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Poten in diverse kleuren

Als finishing touch kies je de kleur van de poten passend bij de bekleding van jouw bank en bij andere items in jouw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal, Ivy of Onyx.

Studio Foorumi over Etcetera

Welke samenstelling je ook kiest, Etcetera oogt altijd luchtig doordat hij hoog op zijn poten staat en je tussen de rugkussens door kunt kijken. Dankzij die brede kussens doet de bank heel royaal aan en zul je nog verbaasd staan hoe compact het model eigenlijk is – handig voor mensen die in een stedelijke omgeving wonen. Een eigentijds ontwerp met veel mogelijkheden, waar we best een beetje trots op zijn.

‘Mooi, multifunctioneel en een klassieker van de toekomst: bij de modulaire bank Etcetera draait het allemaal om zijn elegante, uitgebalanceerde proporties.'
Studio Foorumi

Kies de juiste bekleding voor jouw Etcetera bank

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Jouw gegevens

EYYE magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):