Etcetera bank

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof en leer

Bank
Vanaf € 1627
Hoekopstelling met 2x 1-arm
Vanaf € 3125
1-arm met element poef
Vanaf € 3425

Uitgebalanceerd

Het ruimtelijke effect van Etcetera wordt versterkt doordat de bank hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de bank een andere uitstraling krijgt. Slim is de subtiele bolling van de armen, zodat je daar comfortabel tegenaan kunt leunen zonder dat je een kussen nodig hebt. Hierdoor blijft een extra breed zitgedeelte over, wat samen met de zitdiepte van 89 cm, bank Etcetera heel comfortabel maakt.

Studio Foorumi over Etcetera

Welke samenstelling je ook kiest, Etcetera oogt altijd luchtig doordat hij hoog op zijn poten staat en je tussen de rugkussens door kunt kijken. Dankzij die brede kussens doet de bank heel royaal aan en zul je nog verbaasd staan hoe compact het model eigenlijk is – handig voor mensen die in een stedelijke omgeving wonen. Een eigentijds ontwerp met veel mogelijkheden, waar we best een beetje trots op zijn.

‘Mooi, multifunctioneel en een klassieker van de toekomst: bij de modulaire bank Etcetera draait het allemaal om zijn elegante, uitgebalanceerde proporties.'
Studio Foorumi

Kies je bekleding

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen

Stoffen

Senna

Bulan

Noplin

Myra

Nive

Amaro

Milton

Zaragoza (alleen voor rugkussens)

CrissCross

Amdal

Ploegwool

Synergy

Leersoorten

Alea

Cera

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Kies maximaal 3 stalen

Stoffen

Leersoorten

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden