Cella bank

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof

Bank
Vanaf € 1727
Element poef
Vanaf € 1807
1-arm met losse poef
Vanaf € 2136
1-arm met element poef
Vanaf € 2795
1-arm met element poef
Vanaf € 2795
1-arm met schakelelement poef
Vanaf € 3145

Dynamisch

Cella is een eindeloze bank. Letterlijk, want de modulaire elementen waarmee je de bank zelf samenstelt, hebben geen begin of einde. Dit maakt elke opstelling mogelijk – van klein en compact tot groots en royaal. Zin in een nieuwe opstelling? Dan koppel je de modules eenvoudig los of vast.

Studio Tom Dissel heeft Cella zo ontworpen dat de bank net boven de grond zweeft. Niet alleen oogt de bank daardoor luchtig, door het zwevende effect past hij bij elke soort vloer. Mooi is de geraffineerde detaillering van de bank, zoals de arm die zich om de zitting vouwt, de extra armlegger waarmee je een knusse zitplek kunt creëren en de stiknaad van de elementen die terugkomt in de rugkussens.

Studio Tom Dissel over Cella

Uitgangspunt voor Cella was een modulaire bank ontwerpen die architectonisch en tegelijkertijd transparant oogt. Doordat de rugleuning niet over de volle breedte doorloopt, heeft de bank een luchtige, open look. Aan de achter- en zijkant ‘omarmt’ de leuning de zitting, waardoor het geheel lijkt te zweven en het transparante gevoel wordt benadrukt. De verplaatsbare armsteun met stikdetails maakt de bank architectonisch dynamisch.

'Cella is Latijn voor ‘kamer’, en zo moet je de bank ook zien: met de modulaire elementen – de cellen – kun je zelf de ideale bank samenstellen'
Tom Dissel

Kies je bekleding

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen

Stoffen

Senna

Boulder

Bulan

Noplin

Myra

Nive

Amaro

Milton

Zaragoza (alleen voor rugkussens)

CrissCross

Amdal

Ploegwool

Synergy

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Kies maximaal 3 stalen

Stoffen