Puuro fauteuil

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof en leer. Optioneel verkrijgbaar met kantelmechanisme

Verkrijgbaar in stof
Vanaf € 1989
Verkrijgbaar in leer
Vanaf € 2669
Poef
Vanaf € 839

Relax

Deze stoel wordt gegarandeerd de lievelingsplek in huis, want Puuro is de allereerste draaifauteuil met kantelmechanisme in de collectie van EYYE. Dankzij de intensieve aandacht die besteed is aan de ergonomie beschikt de fauteuil over uitstekend zitcomfort. De organisch gevormde zitschaal biedt een gevoel van geborgenheid, terwijl hij tegelijkertijd een mooie omlijsting is van het rug- en zitkussen. De bijpassende poef biedt een goede ondersteuning voor de voeten.

Puuro fauteuil
Puuro fauteuil
Stof Milton Elegant 695 Emerald | Voet in kleur Coal
Puuro fauteuil & poef
Puuro fauteuil & poef
Leer Loxton 3711 Cave | Voet in kleur Dark
Puuro fauteuil
Puuro fauteuil
Stof Amdal 975 Moss | Voet in kleur Aluminium
Puuro fauteuil
Puuro fauteuil
Stof Amdal 975 Moss | Voet in kleur Aluminium
Puuro fauteuil
Puuro fauteuil
Leer Loxton 3711 Cave | Voet in kleur Dark
Puuro fauteuil
Puuro fauteuil
Stof Bosa 812 Powder I Voet in kleur Ivy

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw keuze. Het bepaalt de uitstraling van het meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wil je onze materialen voelen en de kleuren bij je thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Voet in diverse kleuren

Als finishing touch kies je de kleur van de poten passend bij de bekleding van jouw bank en bij andere items in jouw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal, Ivy of Onyx.

De ultieme relaxfauteuil

Doordat de Puuro fauteuil leverbaar is met kantelmechanisme kun je zelf kiezen voor een actieve zit of juist de ultieme relaxstand.

Studio Foorumi over Puuro

Een klassieke oorfauteuil met de uitstraling van nu. Fauteuil Puuro brengt een vleugje nostalgie in huis. Door zijn heldere, ergonomische lijnvoering omarmt de stoel je als het ware en met het vernuftige kantelmechanisme kun je zelf kiezen voor een actieve zit of juist de ultieme relaxstand. Een voetenbank voor een avond languit genieten maakt het ontwerp compleet.

'Fauteuil Puuro brengt een vleugje nostalgie in huis.'
Studio Foorumi

Kies de juiste bekleding voor jouw Puuro fauteuil

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Jouw gegevens

EYYE magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):