Dura Lounge bank

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof

Bank
Vanaf € 1849
Hoekopstelling met poef
Vanaf € 3418
Hoekopstelling met element poef
Vanaf € 3658
Poef
Vanaf € 829

Stoer

Voor deze toegankelijke, modulaire bank liet DesignLab21 zich inspireren door de bestaande Dura-bank van Studio Tom Dissel. Dura Lounge heeft net als bank Dura herkenbare, ronde vormen, en ook dit model zit vol fraaie details. Met de modulaire elementen kun je iedere opstelling maken – van klein en compact tot groots en royaal.

Dura Lounge 4-zits 1-arm links, 3,5-zits 1-arm links & poef 101x65
Dura Lounge 4-zits 1-arm links, 3,5-zits 1-arm links & poef 101x65
Stof Vesper 326 Mineral I Poten in kleur Ivy
Dura Lounge element poef 205 links & 3-zits 1-arm rechts
Dura Lounge element poef 205 links & 3-zits 1-arm rechts
Stof Milton 622 Spirit I Poten in kleur Ivy

De juiste opstelling

Een elementenbank (ook wel modulaire bank) is een bank die geheel naar eigen wens is samen te stellen. De bank bestaat uit elementen in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Door de vlakke zitting kunnen alle elementen tegen elkaar geplaatst worden.

Kies voor een rechte bank, een hoekopstelling of een royale U-vorm. En wil je een keer wat afwisseling, dan koppel je de elementen moeiteloos anders of zet je ze juist los in de ruimte.

Varieer met verschillende rugkussens

Met Dura Rugkussens is het mogelijk jouw bank naar wens te personaliseren. Dura Rugkussens zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar. Voor een luchtig effect kies je voor wat ruimte tussen de kussens, voor een steviger uiterlijk laat je ze op elkaar aansluiten.

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw keuze. Het bepaalt de uitstraling van het meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wil je onze materialen voelen en de kleuren bij je thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Poten in diverse kleuren

Als finishing touch kies je de kleur van de poten passend bij de bekleding van jouw bank en bij andere items in jouw interieur. Kies voor een glanzende poot in Aluminium of de kleur Dark. Of ga voor de matte variant in de kleur Coal, Ivy of Onyx

DesignLab21 over Dura Lounge

Dura Lounge heeft dankzij zijn losse rugkussens een diepere, zachtere zit dan zijn ‘voorganger’ Dura. Het compacte ontwerp dankt zijn uitnodigende uitstraling aan de organische vormen en doordachte details. De subtiele omlijsting verbindt de armen met elkaar en de kenmerkende ronding van Dura aan de binnenkant van de arm- en rugleuning komt ook terug in Dura Lounge. Door de positie van de poten lijkt het of de Dura Lounge zweeft: een mooi ruimtelijk effect.

Bij DesignLab21 ontwerpen we met ons hart en hoofd alsof zij één zijn. We lezen de collectie van een merk als een verhaal dat we verder willen vertellen.
DesignLab21

Kies de juiste bekleding voor jouw Dura Lounge bank

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Jouw gegevens

EYYE magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):