Nieuw

Dura bank

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof

Bank
Vanaf € 1799
Hoekopstelling met chaise longue
Vanaf € 3248
Hoekopstelling met dormeuse
Vanaf € 3548

Stoer

Deze compacte, uitnodigende bank zit net zo comfortabel als hij eruitziet. Dura is een echte allemansvriend die in tal van stoffen verkrijgbaar is. Fraai detail is de inkeping in de poten, die een verwijzing is naar de lijnvoering van de bank. De serie Dura – geschikt voor elk interieur – bestaat uit een bank, hoekopstelling met chaise longue of dormeuse en een poef.

Studio Tom Dissel over Dura

Dura betekent ‘stoer’ in het Catalaans, en dat is bank Dura zeker. Het compacte ontwerp dankt zijn uitnodigende uitstraling aan de ronde vormen en doordachte details. Denk hierbij aan de subtiele omlijsting die de armen met elkaar verbindt en de ronding van de binnenkant van de arm- en rugleuning, die de bank een zachte, comfortabele zit geeft. Doordat de poten iets naar binnen staan lijkt Dura te zweven, wat een mooi ruimtelijk effect oplevert.

"Ontwerpen is voor mij een ambachtelijk proces. Een weg van trial and error, ook de mislukkingen zijn relevant."
Tom Dissel

Kies je bekleding

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen

Stoffen

Senna

Bulan

Noplin

Myra

Nive

Amaro

Milton

CrissCross

Amdal

Ploegwool

Synergy

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Kies maximaal 3 stalen

Stoffen

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden