Kub poef

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof en leer

Kub 42
Vanaf € 299
Kub 47
Vanaf € 339

Stevig

Minimalistisch ontwerp, mooie plek voor je voeten. Door zijn formaat is Kub uitstekend geschikt als extra zitplaats aan de eettafel en uitgevoerd in een contrasterende kleur is Kub juist een opvallende blikvanger in de zithoek. De poef is verkrijgbaar in alle stof- en leersoorten van EYYE, waardoor hij perfect matcht bij elke bank.

Kub poef 42
Kub poef 42
Stof Amaro 362 Salt

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw keuze. Het bepaalt de uitstraling van het meubel. Wij hebben stof- en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wil je onze materialen voelen en de kleuren bij je thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Studio Tom Dissel over Kub

Kub is afgeleid van het woord kubus – en je ziet meteen waarom. De poef kan heel goed los in de ruimte staan, maar past ook mooi bij de architectonische vormgeving van de modulaire Cella bank, waarvan hij is afgeleid. Samen zijn ze een ‘family of form'.

'De stikdetails geven Kub extra textuur.'
Tom Dissel

Kies de juiste bekleding voor jouw Kub poef

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Jouw gegevens

EYYE magazine ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden