Accessoires uit collectie

Op deze pagina vindt u alle accessoires die ooit bij EYYE in collectie hebben gezeten. Deze banken zitten op dit moment niet meer in collectie. Dit betekent dat u deze modellen niet meer kunt bestellen. Voor eventuele vragen rondom de onderstaande oude modellen kunt u uiteraard contact opnemen met de Inside Sales afdeling.

Clutch

De Clutch kussens zijn in het jaar 2023 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

CT 320 P 190430 075836

Tag

De Tag is in het jaar 2023 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

TA MC P

Confetti

De Confetti is in het jaar 2023 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

CO MC P1

Postman

Het kussen Postman is in het jaar 2020 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

PM 200 P

BookBlock

De BookBlock is in het jaar 2019 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

BO 38 51 P

Serv

De Serv is in het jaar 2019 uit collectie gegaan. Voor vragen rondom dit model is het mogelijk om contact om te nemen met de Inside Sales afdeling.

SV MC P
Jouw
stalen