Ontwerpers

EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. 

Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa.

Marike Andeweg liggend Z W

Marike Andeweg

De visie van Marike Andeweg (1978) op design vindt zijn basis in zuiverheid en bruikbaarheid. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur, eenvoudig product te creëren.

Studio Tom Dissel

Van jongs af aan is Tom Dissel (1985) gefascineerd door het meubel maken. Doordat zijn opa een meubelfabriek had, kon hij al vroeg van de designwereld proeven.

Tom Dissel zwm klein
Studio Foorumi

Studio Foorumi

Voor talent is het ongelooflijk moeilijk om door te breken. Met een idee ben je er nog lang niet, al is het nog zo briljant. Je hebt namelijk meerdere skills nodig om ervoor te zorgen dat iets een succes wordt.

DesignLab21

DesignLab21 ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten. Hierin zijn ontwerp, merk en uitvoering onlosmakelijk met elkaar verbonden. DesignLab21 is onderdeel van de Dutch Quality Group, het bedrijf achter de merken Design on Stock en EYYE. 15 jaar ervaring in de designbranche, heeft in 2020 geresulteerd in een eigen ontwerpstudio.

Design Lab 21
Jouw
stalen