Nieuw

Sving tafel

Verkrijgbaar in verschillende kleuren eiken en metaal

Ronde vormen

Sving is een tafel met een uitgesproken stijl, waarbij organische vormen het uitgangspunt voor het ontwerp zijn geweest. Dankzij zijn ronde poten en afgeronde tafelblad, beide gemaakt van Europees eikenhout, oogt het ontwerp niet alleen heel vriendelijk, maar is de tafel ook makkelijk te combineren met vrijwel elke eetkamerstoel.

Meerdere formaten

De lengte van het blad kan variëren van 180 tot 280 cm en voor de breedte kan gekozen worden tussen 90 en 100 cm. Alle tafelbladen zijn 27 mm dik.

Vier verschillende hoogtes

De tafels zijn zó ontworpen dat ze qua hoogte kunnen matchen met bijna alle stoelen.

Zithoogte stoel
Bijpassende tafelhoogte
46 cm
75 cm
47 cm
76 cm
48 cm
77 cm
49 cm
78 cm

Massief eiken in vier kleuren

Het eiken is in lak verkrijgbaar in de kleuren 2200 Blanc, 2550 Natural, 2610 Perro en 2880 Renard. Natural en Renard zijn ook verkrijgbaar met een geoliede afwerking.

Twee sorteringen eikenhout

Massief eiken tafelbladen in 2 sorteringen: Authentic dat veel karakteristieke kenmerken van het hout in zich heeft en waarvan de kleur 'leeft'. Exclusive, waarvoor we het deel van de stam verwerken dat weinig kenmerken en verkleuring laat zien.

Metaal in drie kleuren

Het metaal voor de tafels wordt gepoedercoat en is verkrijgbaar in drie kleuren: Onyx, Dark en Coal.

Studio Foorumi over Sving

Een 'match made in heaven' is de Curv stoel, die eenzelfde combinatie van aluminium en hout in het onderstel heeft. Samen vormen Sving en Curv een harmonieus en dynamisch geheel.

'Sving is een tafel met een uitgesproken vormgeving, waarbij organische vormen het uitgangspunt voor het ontwerp zijn geweest.'
Studio Foorumi

Bijpassende producten

Sving en Curv vormen samen een harmonieus en dynamisch geheel. Het geheim van stoel Curv zit 'm in zijn modulaire karakter: je kunt zelf de kleur van zowel zitting, tussenstuk als de poten matchen met de tafel.

Bekijk onze andere tafels

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden