Nieuw

Axxe tafel

Verkrijgbaar in verschillende kleuren eiken, metaal en met diverse randafwerkingen

Asymmetrisch

Tafel Axxe is een robuuste tafel van massief eikenhout die toch luchtig oogt. Het X-vormige onderstel geeft het ontwerp van Studio Foorumi een transparante uitstraling. De positie van de poten kun je zelf bepalen, waardoor je extra stoelruimte aan de lange zijde of juist aan het hoofd van de tafel creëert.

Axxe, met haar eikenhouten poten, past goed bij natuurstenen, tegel- en gietvloeren.

Twee vormen

Axxe is verkrijgbaar met een rechthoekig en ovalen blad. De lengte van het blad kan variëren van 180 tot 280 cm en voor de breedte kan gekozen worden tussen 90 en 100 cm. Alle tafelbladen zijn 27 mm dik.

Vier hoogtes

De tafels zijn zó ontworpen dat ze qua hoogte kunnen matchen met bijna alle stoelen.

Zithoogte stoel
Bijpassende tafelhoogte
46 cm
75 cm
47 cm
76 cm
48 cm
77 cm
49 cm
78 cm

Massief eiken in vier kleuren

Het eiken is in lak verkrijgbaar in de kleuren 2200 Blanc, 2550 Natural, 2610 Perro en 2880 Renard. Natural en Renard zijn ook verkrijgbaar met een geoliede afwerking.

Andere rand, andere tafel

Stub maakt dat het tafelblad optisch dunner lijkt. Radius heeft een afgeronde rand en ronde hoeken van 10º. Square geeft de Axxe een stevige, robuuste uitstraling.

Stub
Radius
Square

Twee sorteringen eikenhout

Massief eiken tafelbladen in 2 sorteringen: Authentic dat veel karakteristieke kenmerken van het hout in zich heeft en waarvan de kleur 'leeft'. Exclusive, waarvoor we het deel van de stam verwerken dat weinig kenmerken en verkleuring laat zien.

Metaal in drie kleuren

Het metaal voor de tafels wordt gepoedercoat en is verkrijgbaar in drie kleuren: Onyx, Dark en Coal.

Flexibiliteit

Handig om te weten: de positie van de poten kan je zelf bepalen, waardoor je extra 'stoelruimte' aan de lange zijde of juist aan het hoofd van de tafel creëert.

Studio Foorumi over Axxe

Een robuuste tafel van massief eikenhout die toch luchtig oogt: dat is Axxe. Opvallend is het asymetrische X-vormige onderstel dat het ontwerp een transparante uitstraling geeft.

'Het asymmetrische X-vormige onderstel geeft tafel Axxe een transparante uitstraling.'
Studio Foorumi

Bijpassende producten

Maak de perfecte match met een bijpassende bench. De Axxe bench Craft is af te werken in dezelfde kleur hout, metaal en randafwerking als jouw Axxe tafel.

Of kies voor een zachte zit en laat de bench stofferen. Hiervoor maak je een keuze uit onze collectie stof en leer.

Bekijk onze andere tafels

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden