Kivi Poef

Verkrijgbaar in een uitgebreide collectie stof

Pebble
Vanaf € 509
Triangle
Vanaf € 529
Comma
Vanaf € 599
Rock
Vanaf € 679

Organisch

Kivi betekent ‘kiezel’ in het Fins. Duidelijk de inspiratie voor deze familie van vier poefs, ontworpen door DesignLab21. Net als kiezels hebben alle modellen van Kivi zacht afgeronde, oorspronkelijke vormen en zijn ze leverbaar in een variatie aan stoffen die onderling mooi kunnen worden afgestemd.

Dankzij de aansluitende bekleding en veelheid aan vormen is elke Kivi multi-inzetbaar: als poef, kruk, bijzettafel of voetenbank

Kivi Poef
Kivi Poef
Kivi Rock stof Bosa 826 April I Kivi Pebble stof Synergy LDS32 Affix I Kivi Comma stof Bosa 812 Powder I Kivi Triangle stof Bosa 810 stone I Kivi Comma stof Ploegwool 04 Peppermint
Kivi Poef
Kivi Poef
Stof Bosa 812 Powder
Kivi poef
Kivi poef
Kivi Triangle stof Bosa 818 Pine & Kivi Rock stof Bosa 826 April

Ruime keuze in stoffen en leersoorten

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van jouw keuze. Het bepaalt de uitstraling van het meubel. Wij hebben stofsoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen.

Wil je onze stoffen voelen en de kleuren bij je thuis zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan.

Over DesignLab21

DesignLab21 ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten. Hierin zijn ontwerp, merk en uitvoering onlosmakelijk met elkaar verbonden. DesignLab21 is onderdeel van de Dutch Quality Group, het bedrijf achter de merken Design on Stock en EYYE. 15 jaar ervaring in de designbranche, heeft in 2020 geresulteerd in een eigen ontwerpstudio.

Bij DesignLab21 ontwerpen we met ons hart en hoofd alsof zij één zijn. We lezen de collectie van een merk als een verhaal dat we verder willen vertellen.
DesignLab21

Kies de juiste bekleding voor jouw Kivi Poef

Gebruik de filters om een compleet overzicht van onze collectie te krijgen of gericht te zoeken op materiaal of kleur. Let op: Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte materialen.

Filter op
of

Stalen aanvragen

Een kleur kiezen is lastig. Vraag hier je stof- en/of leerstalen aan en match deze bij de rest van je interieur. Of ga naar één van onze verkoopadressen. Zij geven je graag een uitgebreid advies dat aansluit op jouw woonsituatie.

Geselecteerde stalen (max 4)

Jouw gegevens

EYYE magazine en nieuwsbrief ontvangen?

We sturen ons magazine met veel plezier mee met je stalen, daarnaast sturen we af en toe een nieuwsbrief met updates over onze collectie.

Stalen aanvragen

Vraag hier je stof- en/of leerstalen op en match deze bij de rest van je interieur.

Geselecteerde stalen (max 4):