Confetti bijzettafel

Verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren

Confetti 39
Vanaf € 329
Confetti 43
Vanaf € 349
Confetti 51
Vanaf € 399
Confetti set van 3

Eenheid

Kenmerkend aan bijzettafel Confetti is de uitsparing in het tafelblad, die zowel decoratief als functioneel is. De drie uitvoeringen van de bijzettafel zijn zo ontworpen dat je ze als set kunt combineren. Maar ook als enkele tafel is Confetti een mooi element in het interieur. Het verdiepte blad geeft extra structuur aan het ontwerp.

Flexibiliteit was het sleutelwoord bij bijzettafels Confetti, die je – zoals de naam al een beetje verklapt – op een willekeurige manier door de woonkamer kunt ‘strooien’. Soms wil je een groepje tafels bij elkaar, een andere keer heb je slechts één bijzettafel nodig, om een kop koffie op te zetten bijvoorbeeld.

Confetti bijzettafels
Confetti bijzettafels
Oak Dusk

Margriet Foolen over Confetti

Bij elkaar gegroepeerd wilde ik dat Confetti een eenheid zou uitstralen. Daarom heb ik de uitsparing in het blad bedacht, waardoor je de tafels snel en makkelijk aan elkaar kunt schuiven. Losjes, dicht op elkaar, twee of drie: je kunt er echt mee spelen. Fijn detail is het contrast in materialen: metaal en eikenhout dat elkaar én het ontwerp versterkt.

'Bij elkaar gegroepeerd wilde ik dat Confetti een eenheid zou uitstralen. Door de uitsparing in het blad kun je de tafels snel en makkelijk aan elkaar schuiven.'
Margriet Foolen
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden