Tag bijzettafel

Tag bijzettafel, ontwerp Studio Foorumi voor EYYE

Tag

Tag bijzettafel, ontwerp Margriet Foolen voor EYYE

Bijzettafel Tag is typisch zo’n ontwerp waarbij de kracht ervan schuilt in de eenvoud. Denk aan de uitsparing in het blad waar het metalen handvat doorheen komt. De tafel is ontworpen om zowel liggend voor de bank als staand over de zitting van de bank gebruikt te worden. Het is bijna zonde dat het ingefreesde metalen deel aan de onderzijde van het blad zit: zo mooi is die detaillering.


'Je kunt de tafel kantelen en om de bank heen schuiven, waardoor je flexibiliteit in het interieur houdt.’

Margriet Foolen over Tag

Ontwerper Margriet Foolen

‘Het uitgangspunt voor Tag was een bijzettafel die je op twee manieren kunt gebruiken én die er op beide manieren mooi uitziet. Vooral dat laatste was een uitdaging: ik heb talloze schetsen en modellen gemaakt voordat ik een vorm vond waarvan ik blij werd. De oplossing is de metalen poot die door het houten blad heen loopt en aan de bovenzijde ervan dienst doet als handvat. Dit geeft de Tag in één klap zijn vorm en functie.'


Waar te koop

EYYE hecht veel waarde aan advies en de service die u bij onze verkooppunten kunt krijgen, tijdens en na de aankoop. Om die reden hebben wij een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Ook kunt u onze meubels bij onderstaande verkooppunten bezichtigen en uitproberen.