Etcetera

Etcetera hoekopstelling, ontwerp Studio Foorumi voor EYYE

Het ruimtelijke effect van Etcetera wordt versterkt doordat de bank hoog op zijn poten staat. De ovale poten kunnen een kwartslag worden gedraaid, waardoor de bank een andere uitstraling krijgt. Slim is de subtiele bolling van de armen, zodat je daar comfortabel tegenaan kunt leunen zonder dat je een kussen nodig hebt. Hierdoor blijft een extra breed zitgedeelte over, wat samen met de zitdiepte van 89 cm, bank Etcetera heel comfortabel maakt.


‘Mooi, multifunctioneel en een klassieker van de toekomst: bij de modulaire bank Etcetera draait het allemaal om zijn elegante, uitgebalanceerde proporties. Doordat de arm- en rugleuning in elkaar overvloeien, kun je heel makkelijk meerdere elementen aan elkaar schakelen. Of juist niet, want ook als ‘losse’ bank die vrij in de ruimte staat, is hij prachtig.

Studio Foorumi over Etcetera

Studio Foorumi

'Welke samenstelling je ook kiest, Etcetera oogt altijd luchtig doordat hij hoog op zijn poten staat en je tussen de rugkussens door kunt kijken. Dankzij die brede kussens doet de bank heel royaal aan en zul je nog verbaasd staan hoe compact het model eigenlijk is – handig voor mensen die in een stedelijke omgeving wonen. Een eigentijds ontwerp met veel mogelijkheden, waar we best een beetje trots op zijn.’


Waar te koop

EYYE hecht veel waarde aan advies en de service die u bij onze verkooppunten kunt krijgen, tijdens en na de aankoop. Om die reden hebben wij een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Ook kunt u onze meubels bij onderstaande verkooppunten bezichtigen en uitproberen.