Bookblock bijzettafel

Bookblock, ontwerp Margriet Foolen voor EYYE

Bookblock

Bookblock, ontwerp Margriet Foolen voor EYYE

Bookblock is ontworpen als bewaar- én uitstalplek voor favoriete tijdschriften en boeken. Het bijzondere is dat deze bijzettafel op alle kanten gezet kan worden zonder zijn functie en mooie uiterlijk te verliezen. Ontwerper Margriet Foolen varieerde met verschillende diktes bamboe, wat een speels effect geeft. Bookblock is verkrijgbaar in twee hoogtematen, die perfect met elkaar combineren.


Bookblock is multifunctioneel: je kunt hem kantelen of zelfs helemaal omdraaien om hem als bijzettafel te gebruiken. Ik wilde graag dat je er iets extra’s mee kunt doen, dat de gebruiker er zijn eigen draai aan kan geven. Dat is goed gelukt.

Margriet Foolen over Bookblock

Ontwerper Margriet Foolen

‘Als je goed kijkt, zie je het: Bookblock is net een stapel boeken waarin je een stapel boeken kunt opbergen. Op een mooie, eenvoudige en overzichtelijke manier. Het ontwerp is gemaakt van bamboe, dat sterk, duurzaam en bovendien niet zo zwaar is, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen.


Waar te koop

EYYE hecht veel waarde aan advies en de service die u bij onze verkooppunten kunt krijgen, tijdens en na de aankoop. Om die reden hebben wij een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Ook kunt u onze meubels bij onderstaande verkooppunten bezichtigen en uitproberen.